Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fried Chicken with Orange Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken; (2 1/2 - 3 lb), cut up
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/4 Tasseflour
1/4 TasseMargarine or shortening
 water hot
Orange Sauce
2/3 Tasseorange juice
1 1/2 TasseWater or chicken broth
2 Esslöffelcornstarch
1/2 Teelöffelorange rind grated
2 Esslöffelsherry optional
1/2 Teelöffelginger
die Zubereitung:

Coat the pieces of chicken with flour and seasonings. Melt the fat in a frying pan and brown the chicken. Add water, cover and cook slowly until the chicken is tender (25 - 30 minutes). Serve with orange sauce. Orange Sauce

In a saucepan, bring the orange juice and water (or chicken broth) to a boil. Separately, in a little water, mix the cornstarch to a smooth thin paste. Stir the cornstarch mixture into a boiling orange juice base and stir until smooth and thickened. Add the remaining ingredients and heat. Serve with fried chicken. To add colour, add a few thin slices of orange with a touch of parsley.


Anmerkungen zum Rezept:
keine