Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mexican Chicken Manicotti
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Uncooked manicotti shells
1 1/2 TasseCut up cooked chicken or turkey*
1 TasseShreaded carrot (about 2
 Medium)
1 TasseLowfat ricotta cheese
2 EsslöffelSliced green onions or
2 TeelöffelDried cillantro
Clove of garlic finely chop ped
1 TasseSalsa
1/4 TasseShreaded monterey jackcheese with Jalapeno peppers*
die Zubereitung:

*Ive used the chicken in a can found near the tuna in grocery stores. Still taste good and saves times. Also you dont have to have the cheese with jalapenos

Heat oven to 325F. Cook manicotti shells as directed on package; drain. Mix chicken, carrot, ricotta cheese, onions, cilantro, and garlic. Fill manicotti shells with chicken mixture. Arrange in ungreased baking pan, 13X9X2" . Pour salsa over manicottio; sprinkle with Monterey Jack Cheese. Cover abd bake about 35miin or until hot in center.


Anmerkungen zum Rezept:
keine