Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A-1 Primetime Porterhouse
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 30 gA-1 Steak Sauce
10 x ca. 30 gA-1 Bold Steak Sauce
4 x ca. 30 gGrey Poupon mustard
1 Esslöffelpoppy seeds
3 Esslöffelcurry powder
1/4 Tassebalsamic vinegar
1 Tassesalad oil
1 Tassewater cold
3 Esslöffelhoney
1 Esslöffelthyme
1/4 Tassesauce hot
2 Esslöffelcayenne pepper
 Porterhouse steak
die Zubereitung:

Combine all ingredients in a large mixing bowl; mix well with a wire whip. Refrigerate until needed. Marinate steak in refrigerator for about 6 hours prior to serving. Remove from the refrigerator 2 hours prior to serving. Grill steak on a hot grill to desired temperature. Baste steak during cooking with the marinade. Marinade may be used on steak, chicken, fish and vegetables.


Anmerkungen zum Rezept:
keine