Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Artz Rib House Garlic Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseolive oil
Heads garlic; cloves peeled and chopped
Onion chopped
1/2 Tasseflour
1 Teelöffelpaprika
1/8 Teelöffelcayenne pepper
1 Teelöffelwhite pepper
1/2 Teelöffelthyme
6 Tassechicken broth
1/2 Lemon juice
1/8 Tassecilantro chopped
 Croutons
die Zubereitung:

6 Servings. Each Serving without croutons

1. Heat oil over medium heat in 3-quart saucepan. Add garlic and onion and saute until barely browned, about 3 minutes.

2. Add flour, paprika, cayenne, white pepper and thyme, and cook , stirring constantly, 3 minutes.

3. Add chicken broth and bring to boil over medium high heat, stirring often. Reduce heat to low.

4. Using wand process until smooth.

5. Add lemon juice and cilantro and stir well. Simmer on blech. Serve with croutons.

v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine