Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | olive oil |
2 | Heads garlic; cloves peeled and chopped |
1 | Onion chopped |
1/2 Tasse | flour |
1 Teelöffel | paprika |
1/8 Teelöffel | cayenne pepper |
1 Teelöffel | white pepper |
1/2 Teelöffel | thyme |
6 Tasse | chicken broth |
1/2 | Lemon juice |
1/8 Tasse | cilantro chopped |
| Croutons |
6 Servings. Each Serving without croutons
1. Heat oil over medium heat in 3-quart saucepan. Add garlic and onion and saute until barely browned, about 3 minutes.
2. Add flour, paprika, cayenne, white pepper and thyme, and cook , stirring constantly, 3 minutes.
3. Add chicken broth and bring to boil over medium high heat, stirring often. Reduce heat to low.
4. Using wand process until smooth.
5. Add lemon juice and cilantro and stir well. Simmer on blech. Serve with croutons.
v2.0l.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |