Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Backyard Beer Burgers
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gground beef
1 kleinOnion, finely chopped (1/4 cup)
1/4 TasseRegular or nonalcoholic beer
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Cloves Garlic finely chopped
Rye or whole wheat hamburger buns, split
 Ketchup, if desired
 Pickle planks, if desired
die Zubereitung:

Heat coals or gas grill. Mix all ingredients except bun and cheese. Shape mixture into 6 patties, about 3/4 inch thick.

Grill patties uncovered about 4 inches from medium heat 10 to 15 minutes, turning once, until no longer pink in center and juice is clear. Add buns, cut sides down, for last 4 minutes of grilling or until toasted. Top burgers with ketchup and pickle planks; serve on buns. Yield: 6 servings Typed in MMformat by cjhartlin. Msn@attcanada. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine