Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Blue Cornbread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gUnsalted butter; at room temperature
 (2 sticks)
2 TasseCoarsely ground blue cornmeal
2 Tasseall-purpose flour
2 Esslöffelbaking powder
2 grossEggs lightly beaten
2 Teelöffelsalt
2 2/3 Tassebuttermilk
die Zubereitung:

Preheat the oven to 400 degrees.

In a food processor, combine the butter, cornmeal, flour, baking powder, eggs and salt. Process 20 to 30 seconds, until just mixed.

You may have to do this in 2 batches. Pour in the buttermilk and process for 20 seconds more. Pour into a buttered 12 by 12-inch pan, and bake for 40 to 45 minutes, until firm to the touch and golden. Cut into 3-inch squares.

S: 16 pieces


Anmerkungen zum Rezept:
keine