Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caesar Corn Salad with Chevre Crostini
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 Slices thin French bread (1/2 inch thick)
1 1/4 TasseCrumbled goat cheese(chevre)
1 Esslöffelolive oil
2 Esslöffeltomatoes sun-dried, chopped
cloves garlic minced
2 Esslöffelbasil chopped, fresh
1/4 Teelöffelpepper
Head Romaine lettuce, broken in bite-sized pieces
1 1/2 TasseCorn niblets, fresh for frozen and defrosted
1/2 Tasseparmesan grated
1/3 Tassepine nuts toasted
2 Esslöffelchives fresh, chopped
1/2 TasseStorebought or homemade Caesar salad dressing
 Whole chives for garnish
die Zubereitung:

1. To prepare crostini, place bread slices on a baking sheet and toast lightly in a preheated 350°F oven for 3 to 4 minutes per side. Cool.

2. In a small bowl, combine goat cheese with oil. Blend in sun-dried tomatoes, garlic, basil and pepper.

3. Place lettuce, corn, Parmesan, pine nuts and chopped chives in a large bowl. Add Caesar salad dressing and toss well.

4. Arrange salad on serving dishes. Spread toast slices with goat cheese. Top salad with crostini. Garnish with whole chives. Yield: 6 servings Prep Time: 15 minutes Cooking Time: 8 minutes Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine