Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Szczupak po polsku - pike polish style
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
carrots
Celery stocks
onion quartered
10 peppercorns
Bayleaf
2 Teelöffelsalt
Fish, dressed (whitefish: perch, sole, or pike, etc.)
Topping
1/4 Tassebutter
1 EsslöffelDill, fresh, chopped (or use parsley)
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Tasselemon juice
Eggs, hardboiled, peeled, finely chopped
die Zubereitung:

1. Combine fish, vegetables, dry seasonings, and enough water to cover in a saucepan or pot. Boil gently for about 15 to 20 minutes or until the fish flakes easily. 2. Meanwhile, heat butter in a skillet. Add the chopped eggs, lemon juice, dill, salt, and pepper. Cook 5 minutes, stirring frequently. 3. When the fish is cooked, set it on a warm platter and then spoon the topping over the fish. Serve with rice or potatoes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine