Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chocolate Panettone with Golden Mascarpone Dip
Zutaten für 15 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
103 GrammBars plain chocolate; (minimum 70% cocoa
 Solids)
501 GrammPanettone
252 GrammTubs mascarpone
4 EsslöffelUnrefined golden icing sugar
1 EsslöffelBrandy; (optional) (1 to 2)
die Zubereitung:

1 Melt the chocolate in a bowl over a pan of gently simmering water until melted, stirring occasionally. Slice the panettone and chop each into bite size pieces. Drizzle chocolate over each, place on a cooling rack and leave to set for 15-20 minutes.

2 Put the mascarpone into a bowl, add the golden icing sugar and brandy, to taste. Serve the panettone with a little bowl of the golden mascarpone.


Anmerkungen zum Rezept:
keine