Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Infused Tequila
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Serrano chile pepper; stemmed and seeded
Pineapple; peeled, cored and
 Cut into 1-inch
 Piece
1 grossSprig tarragon
Bottle Cuervo Tradicional Tequila; (750 ml)
die Zubereitung:

Mix all ingredients in a freezer safe container and shake well.

Place container in a cool, dark place for 48 to 60 hours then strain the tequila and freeze it for an additional 12 hours.

Serve in shot glass or any other glass you like.

Per serving: 245 Calories (kcal); 2g Total Fat; (7% calories from fat); 3g Protein; 61g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 8mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 4 Fruit; 0 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine