Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb And Bean Hot Pot
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lamb chops
onion sliced
Green pepper; deseeded and cut
 Into chunks
401 GrammCan chopped tomatoes
421 GrammCan mixed pulses; drained and rinsed
1 EsslöffelTomato puree
 salt
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

Heat a heavy based heatproof casserole dish or saucepan. Place in the lamb chops and sear on all sides until golden brown and sealed. Remove from the pan with a slotted spoon and set to one side.

Add the onion and green pepper to the pan and fry for 4-5 minutes until tender.

Stir in the chopped tomatoes, mixed pulses, tomato puree and add seasoning to taste.

Arrange the chops in the sauce and cover. Simmer over a moderate heat for 25-30 minutes, stirring occasionally.

Notes Serve with hot crusty bread or creamed potatoes and a green vegetable.


Anmerkungen zum Rezept:
keine