Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon-Scented Saffron Rice
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter unsalted
3 grossShallots thinly sliced
Pinches saffron threads; (generous)
1 1/2 TasseArborio or other short-grain rice
3 TasseChicken stock or canned low-salt broth
3 Esslöffellemon juice fresh
2 EsslöffelLemon peel chopped
1 grossBunc chives; chopped (about 1/2
 Cup)
 Salt and freshly cracked white pepper
die Zubereitung:

Melt butter in heavy large saucepan over medium heat. Add shallots and saffron and cook 3 minutes, stirring occasionally. Add rice and stir to coat. Add stock and lemon juice; bring to boil. Reduce heat to low, stir and cover. Let simmer until creamy and tender, stirring vigorously every 10 minutes, 20 to 25 minutes. Add lemon peel and chives. Season with salt and pepper. Stir vigorously until well combined.

to veal. If you like, pack the rice into half-cup custard cups and unmold onto the serving plates. Garnish with additional snipped chives, if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine