Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rabbit Sauteed with Cream
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gRabbit; domestic or wild
6 Esslöffelflour
 salt
 pepper ground
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffeloil
3/4 x ca. 1/2 Literlight cream
die Zubereitung:

Dust with 4 tbsps flour, sprinkle with salt and pepper.

Heat butter and oil in large skillet, brown pieces on each side.

Cover, cook for 25 minutes or until juices run clear.

Transfer rabbit to a warm plate.

Add 2 tbsps flour to pan drippings, stir and scrape bits from pan bottom.

Slowly stir in cream and stir over medium heat at least 5 - 6 minutes.

When thickened, spoon some of sauce over rabbit.

Serve remaining sauce in a bowl.

in specialty meat stores, but if you get one from a hunter; skin, clean and cut it into serving pieces. Get your butcher (or the hunter) to do it if you'd prefer.


Anmerkungen zum Rezept:
keine