Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Pepper-Crusted Tuna Steak with Spicy Mango Salsa
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
New Mexico red chiles
1 Esslöffelblack peppercorns
1/2 Tasseolive oil
Tuna steaks
 salt
6 EsslöffelSpicy Mango Salsa; (see recipe),
 Or to taste
die Zubereitung:

In a coffee grinder or spice grinder, coarsely grind the chiles and peppercorns together. Dredge the tuna steaks in the pepper mixture on one side only. In a large saute pan over medium-high heat, heat the olive oil until it begins to smoke and cook the tuna, pepper side down, for 1 minute, or until a crust forms. Lower the heat to medium, turn the steaks, and cook for 3 minutes more. The fish should be rare. Season to taste with salt. For each serving, place 1 steak on a plate, pepper-side up, with Spicy Mango Salsa to taste. Serve immediately. This recipe yields 6 servings.

joecomiskey@netzero. Net"


Anmerkungen zum Rezept:
keine