Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saffron Rice with Chorizo
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseolive oil
1 grossOnion chopped
1 grossred bell pepper chopped
3 grosscloves garlic minced
2 TasseLong grain rice
1/4 x ca. 450 gSmoked; fully cooked
 Spanish chorizo or
 Pepperoni, cut
 Diagonally into
 1/4-inch-thick
 Slices
4 TasseCanned chicken broth
1/4 TeelöffelSaffron threads; (scant)
 salt
 pepper
1/4 Tasseparsley fresh, minced
die Zubereitung:

Heat oil in heavy large saucepan over medium heat. Add onion, bell pepper and garlic and saute until vegetables are tender, about 6 minutes. Add sausage, broth and saffron and bring to boil, stirring occasionally. Reduce heat, cover and simmer until rice is tender, about 15 minutes. Remove from heat. Let stand 5 minutes. Season with salt and pepper. Mix in parsley and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine