Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tabbouleh
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 30 gBulgar wheat; (100g)
Tomato - skinned and diced
1/2 cucumber diced
2 TeelöffelSchwartz Parsley
1 TeelöffelSchwartz Mint
Spring onions - thinly sliced
3 Esslöffelolive oil
 salt
 Schwartz Coarse Ground Black Pepper
 The juice of a lemon.
die Zubereitung:

Put the wheat in a large bowl and cover with boiling water. Leave to soak for 15 minutes or until tender, or cook according to manufacturers instructions. Drain and wrap in a clean tea towel. Squeeze hard to remove excess moisture.

Mix all the ingredients together, adding salt, Pepper and the lemon juice to taste. Cover and refrigerate for at least 30 minutes before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine