Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tomato Salsa (Using Slicing Tomatoes)
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
4 TassePeeled; cored chopped tomatoes
2 TasseSeeded; c hopped long green chilies
1/2 TasseSeeded; chopped jalapeno peppers
3/4 Tasseonions chopped
Cloves Garlic finely chopped
2 Tassevinegar
1 Teelöffelground cumin
1 EsslöffelOregano leaves
1 Esslöffelcilantro fresh
1 1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Combine all ingredients in a large saucepan and bring the mixture to a boil, stirring frequently. Reduce heat and simmer 20 minutes, stirring occasionally. Ladle hot into pint jars, leaving 1/2-inch headspace. Adjust lids and process in a boiling water canner: 15 minutes at 0-1, 000 feet altitude; 20 minutes a 1, 001-6, 000 feet; 25 minutes above 6, 000 feet.

Yield 4 pints.

by MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine