Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetarian Summer Roll (Rice Paper Wrap)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Limes; juiced
 Segments of 1 lime
1 Esslöffeldijon mustard
1 Esslöffelbrown sugar
1/4 TasseGrape seed oil
1/4 TasseThai basil leaves; whole
1/2 x ca. 450 gBean sprouts; hair removed
1 mittelred bell pepper julienned
1 mittelCarrot; peeled, julienned
1 PackungSmoked tofu or tempeh; julienned
1 PackungRice papers; 10" to 12" diameter, rehydrated
 salt
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

In a bowl whisk together juice, lime, mustard and sugar. Whisk in the oil and season. Toss with all the vegetables and tofu. Check for seasoning.

Lay out 1 wrapper and place a small mound of mix near the bottom. Roll bottom towards the middle. Fold in both sides and continue rolling. Finish roll and let rest. Individually wrap each roll with plastic wrap. Will hold for 2 hours in the fridge.

Remove wrap, slice on the bias and serve on top of extra salad.

This recipe yields 6 to 8 servings.

jcomiskey@krypto. Net"

Per serving: 36 Calories (kcal); trace Total Fat; (5% calories from fat); 2g Protein; 9g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 39mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 1 Vegetable; 0 Fruit; 0 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine