Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Medium potatoes, peeled, grated |
3 | Medium zucchini, seeded, grated |
1 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | Black pepper - fresh ground |
2 | Large eggs - lightly beaten |
2 Esslöffel | flour |
1/4 Tasse | beer |
| vegetable oil |
Squeeze excess liquid from vegetables (potatoes, zucchini, shallots), using your favorite method (press in colander, wrap in towel, etc.). Mix dry veggies with the remaining ingredients except oil. Heat about 1/8 inch oil in a heavy pan over medium heat, for about 1 minute. Put batter in hot oil by the tablespoon, and carefully flatten each to form a pancake. Cook until golden (about 4 minutes), then turn and cook for 1 more minute; transfer to a paper towel.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |