Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini Potato Pancakes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Medium potatoes, peeled, grated
Medium zucchini, seeded, grated
1 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelBlack pepper - fresh ground
Large eggs - lightly beaten
2 Esslöffelflour
1/4 Tassebeer
 vegetable oil
die Zubereitung:

Squeeze excess liquid from vegetables (potatoes, zucchini, shallots), using your favorite method (press in colander, wrap in towel, etc.). Mix dry veggies with the remaining ingredients except oil. Heat about 1/8 inch oil in a heavy pan over medium heat, for about 1 minute. Put batter in hot oil by the tablespoon, and carefully flatten each to form a pancake. Cook until golden (about 4 minutes), then turn and cook for 1 more minute; transfer to a paper towel.


Anmerkungen zum Rezept:
keine