Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
30-Min: Beef Fajitas
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelVegetable oil
Onion, cut in strips
Garlic cloves, minced
1 EsslöffelChilipulver
1/4 TeelöffelSalt
1/4 TeelöffelPepper
1 x ca. 450 gLean ground beef
1/2 TasseSalsa
Sweet red pepper, chopped
Sweet green pepper, chopped
1 kleinZucchini, thinly sliced
10-inch flour tortillas
2/3 TasseLow-fat sour cream
2 TeelöffelDijon mustard
die Zubereitung:

In nonstick skillet, heat oil over medium-high heat; cook onion, garlic, chili powder, salt and pepper, stirring often, for 5 minutes or until onion is softened.

Add beef and salsa; cook, breaking up beef with back of spoon, for about 3 minutes or until beef is no longer pink. Add peppers and zucchini; cook, stirring, for 3 minutes or until tender-crisp and liquid has evaporated.

Meanwhile, wrap tortillas in foil; heat in 350F 180 °C oven for 5 minutes or until warmed through. Stir sour cream with mustard. Divide beef mixture among tortillas and roll up. Serve with sour cream mixture.

4 servings for $9.56CDN [Aug 95]

Per Serving: about 545 calories, 31 g protein, 25 g fat, 49 g carbohydrate, good source calcium, excellent source iron

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine