Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
13 x ca. 30 g | milk evaporated |
2 Esslöffel | Sugar replacement |
1 1/2 Tasse | Whole milk |
1 Esslöffel | vanilla extract |
3 | Eggs well beaten |
| Personal Note From Ursula R. Taylor - why not use egg beaters to cut down on fat content... |
This was posted on *P by Christine Walsh - Id# XBGF46B.
Combine evaporated milk and sugar replacement. Beat well until sugar is dissolved. Add whole milk and vanilla extract; beat well. Add eggs; beat eggs into milk mixture vigorously. Pour into ice cream maker. Freeze according to manufacturer's directions.
1 serving = 1/2 milk, 1/2 lean meat.
Calories = 122
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |