Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in lime butter
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Broiler fryer chicken breast halves, boned and skinned
1/2 TeelöffelEach: salt, pepper
1/3 Tassecooking oil
Lime, juiced
8 Esslöffelbutter
1/2 TeelöffelChives minced
1/2 Teelöffeldill weed
die Zubereitung:

Sprinkle chicken on both sides with salt and pepper. In large frypan, place oil and heat to medium temperature. Add chicken and saute about 4 minutes or until lightly browned. Turn chicken, cover and reduce heat to low. Cook 10 minutes or until fork can be inserted in chicken with ease. Remove chicken and keep warm; drain off oil and discard. In same frypan, add lime juice and cook over low heat until juice begins to bubble. Add butter, stirring until butter becomes opaque. Stir in chives and dill weed. Spoon over chicken.


Anmerkungen zum Rezept:
keine