Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chilled herb fried chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelEach:thyme, marjoram and celery salt
1/4 TeelöffelEach:pepper, paprika and poultry seasoning
Frying chicken(2 3/4 to 3 1/4 lbs.), cut up or use chicken pieces
2/3 TasseButter Flavor Crisco
die Zubereitung:

Combine flour, salt, herbs and spices in plastic bag. Shake chicken pieces, a few at a time, in seasoned flour. Melt Butter Flavor Crisco in large skillet over medium heat. (Use 360 degree setting for electric skillet.) Fry chicken, uncovered, without lowering heat, 30 to 40 minutes or until done. Turn 4 or 5 times during frying.

Drain on adsorbent paper. Cool, uncovered, 1 hour at room temperature.

Chill, uncovered, several hours or overnight in refrigerator before packing in covered container to be packing in picnic cooler.


Anmerkungen zum Rezept:
keine