Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Fat from beef and margarine |
2/3 Tasse | flour |
4 Tasse | beef stock |
| Beef drippings |
1 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1 Teelöffel | black pepper |
1 Teelöffel | tabasco sauce |
| Salt; to t |
fat from cooked roast beef. If insufficient or unavailable, use m
Gravy: Add beef stock, drippings, and seasonings. Stir until gravy thickens
Deep-down brown and with a stour aroma, this may be the most soulful single
Compliments of Garry's Home Cookin'
garhow@tiac. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |