Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jicama-Black Bean Salsa
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseBlack beans cooked
1/2 TasseJicama (peeled) -- cut in
1/4 " dice
4 Esslöffelmango diced
Tomatillos (husked)
 Rinsed and diced
1 kleincloves garlic minced
1 mittelRed bell pepper -- seed &
 Finely dice
1 mittelYellow bell pepper -- seed &
 Finely dice
Scallions (white part only)
 Thinly sliced
Serrano chilies -- seeded
 And minced
2 Teelöffelcilantro Fresh, chopped
1/4 Tassecorn kernels fresh
 Roasted
2 Teelöffellime juice fresh
2 EsslöffelVinaigrette dressig
 salt
die Zubereitung:

Combine all ingredients in a mixing bowl; mix well. Let sit for at least an hour. Makes 4 servings.

Chef's Notes: This recipe appeared in a recent Dallas Morning News column in the Food Section. Chef Stephan Pyles is the chef/proprietor of Star Canyon restaurant in Dallas and the author of the cookbook __The New Texas Cuisine__.


Anmerkungen zum Rezept:
keine