Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carrot Cake
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseOil
1 TasseBrown sugar
Eggs
1/3 TasseDry milk
1 TeelöffelSalt
2 TeelöffelCinnamon
1 TasseWalnuts; chopped
1 TasseSugar
1 TeelöffelVanilla
2 TasseFlour, whole wheat
1 TeelöffelBaking Soda
1 TeelöffelBaking powder
3 TasseCarrots; shredded
die Zubereitung:

In large bowl, blend oil and sugars on low until well mixed. Add vanilla. Beat in eggs, one at a time, blending well after each addition. Stir together dry ingredients and add to egg mixture until well blended. Stir in walnuts and carrots by hand. Pour batter into well greased and floured 10" tube pan or fluted pan. Bake at 350f for 50-60 minutes. Cool in pan, then top with powdered sugar or frosting of your choice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine