Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Braised with 40 Cloves of Garlic
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
40 Cloves Garlic *
Chicken Legs/Thighs **
Med Onions, Coarsely Chopped
2 Esslöffelolive oil
1 Tasseparsley fresh, chopped
1 TeelöffelDried Tarragon, Crumbled
1/2 Teelöffelallspice
1/4 Teelöffelcinnamon
salt
pepper
1/4 TasseCognac
1/3 TasseDry White Vermouth
die Zubereitung:

* Garlic Should be parboiled and peeled.

** Chicken may be skinned if desired ~- Preheat oven to 375 degrees F. Place all the ingredients in a deep, heavy pot that can be covered. Combine everything very well with your hands. Seal the pot very tightly with foil. Place a cover over the foil. Pot must be very well sealed so that no juices or steam can escape. Bake for 1 1/2 hours. Do not open the pot during this time. Serve piping hot, with good crusty bread for mopping up the juices and garlic. Open the pot at the table, so that the diners may get the full benefit of the marvelous fragrance that explodes out of the vessel.


Anmerkungen zum Rezept:
keine