Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baba Ganouj
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 grossEggplants
Lemons, juiced
2 EsslöffelTahini
 salt
1 grosscloves garlic
1/4 TasseChopped parsley, fresh
2 Esslöffelolive oil
die Zubereitung:

Cook eggplants whole on all sides, turning as necessary til lthey are soft throughout & the skin is charred. Set aside to cool for 1 hour.

Peel eggplants & discard skin. In a mixing bowl, add lemon juice & tahini. Blend well. Add salt to taste.

Finely chop the garlic clove & add to mashed eggplant. Stir well & chill. To serve, place in a flat serving dish & garnish with parsley. Pour olive oil the top.

Joel Rapp, "Mother Earth's Vegetarian Feasts"


Anmerkungen zum Rezept:
keine