Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Iced Lemongrass Tea
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Stephen Ceideburg
1/4 TasseChopped fresh lemongrass tops or
2 EsslöffelDried flakes
4 Tassewater boiling
 sugar to taste
die Zubereitung:

Preheat teapot with boiling water; discard water. Add lemongrass and boiling water, steep 8 to 10 minutes; strain. Allow to cool, sweeten to taste, and serve in tall glasses with ice.

From the California Culinary Academy's "Southeast Asian Cooking", Jay Harlow, published by the Chevron Chemical Company, 1987. Isbn 0-89721-098-0.


Anmerkungen zum Rezept:
keine