Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chef Andrew Berman's Potato-Horseradish Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 mittelLeeks; white only, sliced fine
1 mittelonions diced
2 Esslöffelbutter
4 mittelPotatoes peeled, diced
4 Tassechicken stock
1 1/2 Tasseheavy cream
 salt
 pepper ground
 Ds Nutmeg
3 x ca. 30 gPrepared horseradish or to taste
Garnish
1/4 x ca. 450 gSmoked salmon; julieened
1 EsslöffelDill fresh, chopped
4 EsslöffelPickled red cabbage
1 x ca. 30 gSevruga caviar
die Zubereitung:

In a soup pot, saute leeks and onion in butter for 3 minutes. Add potatoes and chicken stock. Bring to a boil and simmer 20 minutes. Put through a sieve or into a blender to puree, and add heavy cream. Season with salt, pepper and nutmeg. Add horseradish and stain the soup if desired. Chill in an ice bath and refrigerate. Just prior to serving, ladle into bowls and garnish with salmon, dill, pickled cabbage and caviar.


Anmerkungen zum Rezept:
keine