Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 mittel | Leeks; white only, sliced fine |
1 mittel | onions diced |
2 Esslöffel | butter |
4 mittel | Potatoes peeled, diced |
4 Tasse | chicken stock |
1 1/2 Tasse | heavy cream |
| salt |
| pepper ground |
| Ds Nutmeg |
3 x ca. 30 g | Prepared horseradish or to taste |
1/4 x ca. 450 g | Smoked salmon; julieened |
1 Esslöffel | Dill fresh, chopped |
4 Esslöffel | Pickled red cabbage |
1 x ca. 30 g | Sevruga caviar |
In a soup pot, saute leeks and onion in butter for 3 minutes. Add potatoes and chicken stock. Bring to a boil and simmer 20 minutes. Put through a sieve or into a blender to puree, and add heavy cream. Season with salt, pepper and nutmeg. Add horseradish and stain the soup if desired. Chill in an ice bath and refrigerate. Just prior to serving, ladle into bowls and garnish with salmon, dill, pickled cabbage and caviar.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |