Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken a la Reine Soup
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassemargarine
1 Tasseonion finely diced
1 TasseCelery finely diced
1 Tassecarrots finely diced
1/3 Tasseall-purpose flour
8 Tassechicken broth
1/3 Tassegreen Pepper finely diced
1/3 Tassered pepper finely diced
1 Tasserice cooked
1 TasseFinely diced cooked chicken
1 TasseHalf & half, heated
 Salt and white pepper to tas
die Zubereitung:

Heat margarine in a large saucepan and cook onion, celery and carrots over low heat until tender, stirring occasionally. Add flour and cook for 5 minutes, stirring constantly. Do not brown. Gradually stir in chicken broth until blended. Bring to a boil, cover, and cook over low heat 5 minutes. Add green and red pepper, rice and chicken and heat another 5 minutes. Stir in hot half and half. Heat but do not boil. Season to taste with salt and pepper. This soup may be made ahead and frozen

Isle Cafe and Polynesian Villiage Resort Disney World


Anmerkungen zum Rezept:
keine