Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Enola's Simple Vegetable Soup
Zutaten für 14  Menge anpassen
die Zutaten:
10 Tassewater
2 EsslöffelSalt-free
 Beef bouillon granules
2 Dose(14oz ea) stewed tomatoes
1 Dose(16oz) French-style
 green beans
1 Packung(10oz) frozen mixed veggies
1 Packung(10oz) frozen corn
1 Tasseonions chopped
1/2 Tassecelery chopped
1/2 Tassegreen bell pepper chopped
1/2 Tassered bell pepper chopped
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelwhite pepper
1/2 TasseOrzo
die Zubereitung:

In a 5-quart Dutch oven over high heat, bring the water to a boil. Add the beef bouillon granules, stirring well. Add all the remaining ingredients except the orzo; cook, covered, for 30 min. Reduce heat to a simmer, add the orzo and cook for 20 min more, stirring occasionally.

Enola Prudhomme's Low-Fat Favorites Isbn 0-688-11894-1 pg 8


Anmerkungen zum Rezept:
keine