Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oatmeal Pancakes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1/2 Tassecottage cheese
1 Esslöffeloil
1 Tasse+ 2 tablespoons uncooked oatmeal, or half oatmeal and half wheat germ
1/8 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Surprisingly, these particular pancakes taste much better with fruit than with syrup.

Place all ingredients in blender or food processor and blend 5-6 seconds. Drop by tablespoons into hot greased frying pan. Turn pancakes when bubbles appear on surface and cook 1 minute more. Serve with ham, fruit preserves, fresh berries or other fruit.

Makes four 4-inch pancakes.

Nutrients: calories 229, protein 14.5 grams, fat 14.8 grams, cholesterol 221 mg, fiber 1.1 grams, sodium 408 mg.


Anmerkungen zum Rezept:
keine