Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Loaf
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TassePecans
1 Tassebreadcrumbs dry
1 kleinonion
2 mittelPotatoes
1 1/2 TasseSoy milk
1/2 TasseSoy flour
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelsage
 Non-dairy margarine
die Zubereitung:

Grind nuts and bread crumbs separately in blender.

Chop onion and potatoes in soymilk in the blender. Add to nut mixture.

Add soy flour, salt and sage; mix well. Pour into greased loaf pan. Dot the top with small pea-sized pieces of margarine. Bake at 350 degrees fro 30 minutes. Serve with brown gravy.

From Deeanne's recipe files


Anmerkungen zum Rezept:
keine