Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Pecans |
1 Tasse | breadcrumbs dry |
1 klein | onion |
2 mittel | Potatoes |
1 1/2 Tasse | Soy milk |
1/2 Tasse | Soy flour |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | sage |
| Non-dairy margarine |
Grind nuts and bread crumbs separately in blender.
Chop onion and potatoes in soymilk in the blender. Add to nut mixture.
Add soy flour, salt and sage; mix well. Pour into greased loaf pan. Dot the top with small pea-sized pieces of margarine. Bake at 350 degrees fro 30 minutes. Serve with brown gravy.
From Deeanne's recipe files
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |