Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Piquant Popcorn
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelcorn oil
cloves garlic crushed
1/2" piece ginger root, peeled, chopped
1 TassePopping corn
1/4 Tassebutter
2 TeelöffelHot chili sauce
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
 salt
die Zubereitung:

Heat oil in a saucepan. Add 1 clove of crushed garlic, ginger and popping corn. Stir well.

Cover and cook over medium-high heat 3-5 minutes, holding lid firmly and shaking pan frequently until popping stops. Turn popped corn onto a dish, discarding any unpopped corn kernels. Melt butter in pan. Stir in remaining clove of crushed garlic and chili sauce.

Return corn to pan and toss well until evenly coated with mixture. Add parsley and salt and stir well. Turn into a serving dish. Serve warm or cold.

paprika, 1/2 teaspoon ground coriander and 2 tablespoons chopped fresh chives to melted butter.


Anmerkungen zum Rezept:
keine