Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | Chicken breasts |
1/2 Tasse | onion finely chopped |
2 Esslöffel | butter |
10 1/2 x ca. 30 g | Cream of mushroom soup, |
| Canned, condensed |
1 Tasse | milk |
1 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
1. Place chicken breasts, skin-side-down in a shallow, heat- resistant, non-metallic, 10-inch baking dish. 2. Heat, uncovered, in Microwave Oven 10 minutes. Set chicken aside. 3. In a deep, heat-resistant, non-metallic casserole, melt 2 table-spoons butter in Microwave Oven 15 seconds. 4. Add onion to melted butter and heat, uncovered, in Microwave Oven 2 1/2 minutes or until onion is tender. 5. Add soup, milk and seasonings to onions. Stir well to combine all ingredients. 6. Heat, uncovered, in Microwave Oven 3 minutes. 7. Pour sauce over chicken and heat, covered, 6 minutes in Microwave Oven or until chicken is tender.
From _The New Deluxe Sharp Microwave Oven Cookbook_
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |