Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sweet 'N' Sour Pork
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gFresh Pork Shoulder *
8 x ca. 30 g(1 cn) Pineapple Chunks
3 Teelöffelcornstarch
1 TeelöffelImported Soy Sauce
1/8 Teelöffelpepper
Small Green Pepper **
Med. Onion, Sliced
1/4 Tassebrown sugar packed
2 Teelöffellemon juice
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelginger ground
6 x ca. 30 g(1 Pk) Frozen Pea Pods
die Zubereitung:

* Pork shoulder should be cut into 1/2-inch cubes.

** Green pepper should be seeded and cut into 1-inche pieces. -

Mix pork, onion, pineapple (with juice), brown sugar, cornstarch, lemon juice, soy sauce, salt, pepper and ginger in 2-qt casserole. Cover and microwave on medium (50%) until pork is no longer pink, 24 to 28 minutes, stirring every 3 minutes.

Stir in green pepper and pea pods. Cover and microwave on high (100%) green pepper and pea pods are tender, 3 to 4 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine