Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini-Tomato Tian
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
4 EsslöffelExtra virgin olive oil
4 grossOnions, sliced
2 TeelöffelThyme, fresh, chopped
8 grossPlum tomatoes
1 1/2 x ca. 450 gZucchini, small
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 375F. In skillet, heat 1 T oil over medium heat. Add onions; saute 10 minutes, or until tender. Add 1 t thyme and 1/4 t each salt and pepper.

2. Cut each tomato lengthwise into 4 slices. Slice zucchini crosswise into 1/2-inch diagonal slices. Arrange tomate, zucchini and onion slices in rows across width of 2 1/2 qt shallo baking dish.

3. In small bowl, combine remaining 3 T oil, 1/2 t salt and 1/4 t pepper; mix. Drizzle over vegetables. Cover tightly with foil. Bake 15 minutes; uncover. Bake 30 minutes or until vegetables are tender; let stand 10 miutes before serving.

*Tian is the name of both a layered vegetable mixture and the baking dish it's cooked in, Provence, Franc.


Anmerkungen zum Rezept:
keine