Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bacardi Rum Chocolate Cake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 cake
1 PackungChocolate cake mix
1 PackungChocolate instant pudding..
 eggs
1/2 TasseBarcardi dark rum
1/4 Tassewater cold
1/2 Tasseoil
1/2 TasseSlivered almonds; optional filling
1 1/2 Tassemilk Cold
1/4 TasseBarcardi dark rum
1 PackungChocolate instant pudding
 Envelope dream whip topping
die Zubereitung:

Preheat oven to 350F. Grease and flour two 9-in layer cake pans. Combine all cake ingredients together in large bowl. Blend well, then beat Bake for 30 minutes or until cake tests done. Do not underbake. Cool in pan Split layers in half horizontally. Spread 1 cup filling between each layer Optional: Garnish with chocolate curls. Filling: Combine milk, rum, pudding


Anmerkungen zum Rezept:
keine