Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Or Beef Fajitas *** (BTVC62A)
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassevegetable oil
1/2 Tasselime juice
1 TasseTequila
1/4 Tassetomato paste
cloves garlic minced
Whole jalapeno pepper
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelchilli powder
1/2 Teelöffelcumin
1 1/2 x ca. 450 gChicken breast*
10 Flour tortillas for fajitas
3 Esslöffelvegetable oil
Large bell pepper; cut into
Large onion; cut into strips
Large tomato;cut into chunks
die Zubereitung:

*Boneless, skinless breast, cut into strips; or skirt steak.

In a glass bowl or baking dish, combine 1/2 cup oil, lime juice, tequila, tomato paste, garlic, jalapeno, salt, chili powder, and cumin. Blend well. Add chicken, cover, and marinate in refrigerator at least 6 hours or overnight. Wrap tortillas in aluminum foil. Bake 15 minutes while preparing fajitas. Remove chicken from marinade. In a large, heavy skillet over medium-high heat, heat 3 Tbl oil. Add chicken and cook, stirring constantly, 5 to 7 minutes or until chicken is done. Add bell pepper and onion and cook 3 minutes more along with tomatoes, just until vegetables are crisp-tender. Serve with tortillas, guacamole, sour cream, salsa, and grated cheese.


Anmerkungen zum Rezept:
keine