Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Gingerbread Cookies
Zutaten für 30  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassevegetable shortening
1/3 Tassebrown sugar Packed, light
1/4 Tassemolasses dark
egg white
1/2 Teelöffelvanilla
1 1/2 Tasseall-purpose flour
1/2 TeelöffelBaking soda
1/4 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcinnamon ground
1/2 Teelöffelginger ground
die Zubereitung:

Beat shortening, brown sugar, molasses, egg white and vanilla in large bowl at high speed of electric mixer until smooth. Combine flour, baking soda, baking powder, salt and spices in small bowl. Add to shortening mixture; mix well. Cover; refrigerate until firm, about 8 hours or overnight.

Preheat oven to 350'F. Grease cookie sheets. Rool out dough on lightly floured surface to 1/8" thickness. Cut into desired shapes with cookie. Cutters. Place on prepared cookie sheets.

Bake 6-8 minutes or until edges begin to brown. Remove to wire racks; cool completely. Deocrate as desired.

Makes about 2 1/2 dozen cookies.


Anmerkungen zum Rezept:
keine