Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Yam-Pecan Bisque
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Bundgreen onions finely chopped
 Reserve half of tops
2 EsslöffelPecan Oil
2 EsslöffelCajun Blackened Seasonings
1 x ca. 450 gYams, peeled and chopped
1 1/2 ca. 1 Literchicken stock
 salt
1/2 TasseGround Toasted Pecans, or
 Pecan Meal
die Zubereitung:

Saute green onions breifly in oil in a soup pot. Add Cajun seasonings and saute 30 seconds longer to bring up flavors. Stir in yams and stock. Add a little salt. Cook until yams are soft enough to puree. Puree into a smooth soup. Stir in ground roasted pecans. Season with salt to taste. Just before serving, stir in reserved green onion tops.

Per Serving: Calories: 280, Protein: 8g, Carbohydrates: 26g, Fat: 17g, Saturated Fat: 1g, Cholesterol: 0mg, Sodium: 545mg, Fiber: 3g.

Watertown Ny 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept:
keine