Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garden Punch
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 BundLemon balm sprigs, on long stems, if possible
2 BundMilk-flavored mints, on long stems, if possible
1 DoseUnsweetened pineapple juice Or
46 x ca. 30 gUnfiltered apple juice or apple cider
Juice of lemon
Lemon, cut in thin slices
 Sparkling water or champagne to taste
die Zubereitung:

From "The Herb Garden Cookbook" (Gulf, $12.95), by Lucinda Hutson. If lemon verbena or lemon balm are unavailable, mint may be substituted.

Gently wring the bunches of lemon balm and mint to release the flavor. Place in a large glass pitcher, cover with the juices and the lemon slices. Chill overnight, occasionally stirring and pressing down on the herbs with the back of a wooden spoon. Pour into iced glasses with a splash of sparkling water or champagne and a sprig of fresh lemon balm or mint.

Makes about 10 4-oz servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine