Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Open-Faced Crab Sandwich
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gCream Cheese; 2 Pks
1/2 TasseGinger ale
2 EsslöffelOnion grated
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
13 x ca. 30 gCrab; 2 Cns
English Muffins
24 x ca. 30 gCheddar; Md. Sliced, *
12 Tomato sliced
die Zubereitung:

* Slice the cheese into 12 2-oz slices. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++ Soften the cream cheese with the ginger ale. Mix in the onion, Worcestershire sauce and crab. Split the muffins in half and place 2 heaping Tbls of the crab mixture on each half. Top with a slice of tomato and cheddar cheese. Bake at 350 degrees F. for 10 minutes or until heated through and cheddar is melted. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine