Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Asparagus and Carrots with Pasta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dressing
1 Esslöffelolive oil
2 Esslöffelbalsamic vinegar
2 Teelöffeldijon mustard
1/2 Teelöffelsalt
 black pepper freshly ground
Salad
1/2 x ca. 450 gShort whole wheat pasta;spiral, elbow, shell
1 Esslöffelolive oil
1/4 x ca. 450 gasparagus fresh
1/4 x ca. 450 gcarrots julienned
2 EsslöffelCapers;rinsed and drained
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
die Zubereitung:

Dressing: Whisk together all dressing ingredients. Salad: Prepare pasta according to package directions;; drain. Stir oil into pasta to prevent sticking. Let cool. Meanwhile slice asparagus into quarters, then across into 1-1/2 inch pieces. Steam or blanch the asparagus and carrots for a few minutes then combine with pasta, capers and parsley. Drizzle dressing over salad. Serve at room temperature. Makes 4 generous servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine