Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deep-Fried Scallops
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 Ounces shucked scallops, dra
 vegetable oil
1/2 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
Eggs slightly beaten
3/4 Tassebread crumbs dried
die Zubereitung:

Instructions:

Heat oil (2 to 3 inches) in deep fryer Dutch oven to 325 degrees. Mix flour, salt and pepper. Coat scallops with flour mixture. Dip into eggs, then coat with bread crumbs. Fry 3 to 4 minutes or until brown; drain on paper towels. 4 Servings; 350 Calories Per Serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine