Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn squash & apple soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 mittelAcorn squash -- seeded &
 Halved
3 TasseDegreased chicken stock or
 Canned
Tart
1/2 Tasseonion chopped
1 TasseUnsweetened apple juice
2 TeelöffelFresh ginger root -- peeled
 & grated
1/2 TeelöffelSalt (omit if using canned
 broth
1 Esslöffellemon juice fresh
 White pepper
 Yogurt or sour cream &
 Chives (garnish)
 Green apples (2 c. cored
 Seeded & chopped)
die Zubereitung:

Cook squash, remove pulp. Combine 1/2 cup stock, apples and onion in heavy medium saucepan. Cover and cook over low heat for 10 minutes. Add squash pulp, remaining stock, applejuice, ginger and salt. Cover and simmer until ingredients are very tender,

Puree soup in batches in blender or processor. Strain through sieve into clean saucepan, pressing puree with back of spoon. Reheat soup gently. Season with salt and generous amount of pepper. Ladle into bowls. Garnish with yogurt or sour cream and chives.


Anmerkungen zum Rezept:
keine