Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
#5675 green chile enchilada sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseChopped green chili peppers
3 Tassetomato juice
1 mittelSize diced onion
1 Teelöffeloregano ground
1 TeelöffelGround cominos, cumin
1/2 TeelöffelPure garlic powder
1 TeelöffelSalt--For Jalapeno Enchilada
 Sauce----For Red Chili
 Sauce
die Zubereitung:

Preparation : Saute the onions until soft with all spices and green chilies. Add juice, and simmer 15 minutes. Pour mixture into a blender and blend until smooth. When cooling in a refrigerator do not cover. Substitute 8 to 12 Jalapeno peppers, canned with tops cut off and seeds removed for the green chili. Substitute 1/4 to 3/4 cup ground red chili powder for the green chili.


Anmerkungen zum Rezept:
keine