Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken In Walnut Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts
 salt
 black pepper freshly ground
1 1/2 TasseGround toasted walnuts
40 MilliliterGarlic; minced fine
1 Esslöffellemon peel grated
1/4 Teelöffelcayenne pepper
1/4 TeelöffelCinnamon or cloves
2 Esslöffelolive oil
2 Esslöffelbutter unsalted
Onion chopped
1 Esslöffelflour
1 1/2 Tassechicken stock
1 EsslöffelFresh lemon juice or vinegar to taste -- (1 to 2
4 EsslöffelChopped fresh dill or fresh coriander
die Zubereitung:

skin of the chicken breasts, pound them

Season the chicken with salt and pepper.

Combine the ground walnuts, garlic, lemon zest, cayenne, and cinnamon with

If sauteing the chicken breasts, heat the oil in a large saute pan over hig

Reduce the heat, simmer for a few minutes. Stir in the walnut mixture and a

Please taste again for salt, lemon, and herbiness. Sprinkle with the remain


Anmerkungen zum Rezept:
keine