Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Homemade Ice Cream - Diabetic
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
13 x ca. 30 gmilk evaporated
2 EsslöffelSugar replacement
1 1/2 TasseWhole milk
1 Esslöffelvanilla extract
Eggs well beaten
 Personal Note From Ursula R. Taylor - why not use egg beaters to cut down on fat content...
die Zubereitung:

This was posted on *P by Christine Walsh - Id# XBGF46B. Combine evaporated milk and sugar replacement. Beat well until sugar is dissolved. Add whole milk and vanilla extract; beat well. Add eggs; beat eggs into milk mixture vigorously. Pour into ice cream maker. Freeze according to manufacturer's directions. 1 serving = 1/2 milk, 1/2 lean meat.

Calories = 122


Anmerkungen zum Rezept:
keine